torsdag 20. mai 2010

Hvordan går egentlig Partyferie.com rundt?


Som du kanskje har lest på siden, så har vi noen ansatte som vi lønner hver gang de skriver artikler for oss. Og det er en fin ordning som vi setter pris på. Vi er veldig glade for at våre skribenter tar oppgavene sine seriøst og at vi får en god side med tanke på antall besøkende, inntjening og SEO.

Vi har stabile inntekter på annonsesiden, noe som gjør at vi holder det gående. Det er lite eller ingen inntekt per dags dato , men siden vokser seg større og større for hver dag som går, og det er flere og flere som får vite om partyferie.com via sosiale medier som Facebook, Twitter og liknende.

Med den inntekten og de utgiftene vi har nå, så går det såvidt rundt. Vi gir ikke oppdrag til skribenter med mindre vi har penger til å betale dem, noe som er en naturlig og grei ordning.

Vi søker for øvrig flere skribenter som har kjennskap til partylivet på charterdestinasjoner, så ikke nøl med å ta kontakt via undersiden "Bli skribent" på Partyferie.com dersom du har interesse av å skrive om emnet.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Copyright © Partyferie
Blogger Theme by BloggerThemes
This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates